Beloningen

De Dam tot Dam Wandeltocht is is geen wedstrijd en fondsenwerving is niet verplicht. Maar, we zijn natuurlijk heel blij met iedere wandelaar die wel in actie komt voor borstkankeronderzoek. Hoe meer geld je als deelnemer ophaalt, hoe meer impact we kunnen maken met borstkankeronderzoek. Om je te bedanken voor jouw inzet, hebben we een aantal leuke beloningen. Bijvoorbeeld een originele Pink Ribbon-pin, een keycord of een leuke cap. 

Pink Ribbon-pin & keycord

Haal minimaal 10 euro op en ontvang een Pink Ribbon-pin met jaartal en een roze keycord.  
Draag jouw pin tijdens de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht, zodat iedereen kan zien dat jij in actie komt voor borstkankeronderzoek.

VIP-fondsenwerver

We leggen je in de watten op 19 september met o.a. een mooi ontvangst. Ook krijg je een speciaal keycord, de nieuwe Pink Ribbon Armband, en een zilveren pin met jaartal

Inschrijfgeld retour

Heb jij je ingeschreven via Pink Ribbon en 500 euro opgehaald? Dan krijg je van ons de gelegenheid om je inschrijfgeld terug te vragen.

Cap voor de teamcaptain

Heb jij als team-captain ervoor gezorgd dat jouw team voor 1 juli 2020, 1.000 euro heeft opgehaald? Dan krijg je van ons een exclusieve Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht teamcaptain-cap.

Popsocket

Popsocket: handig voor op je telefoon. Zo maak je onderweg de leukste foto’s! Je krijgt 'm als je 250 euro of meer ophaalt.

Tutu

Haal jij met jouw team (gemiddeld) 350 euro per persoon op? Dan hebben we voor alle leden een roze tutu. Om het teamgevoel te versterken en door ‘m te dragen kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen.

Raamsticker

100 euro opgehaald? Dan krijg je een sticker! Plak ‘m op een zichtbare plek, zodat iedereen ziet dat jij in actie komt voor borstkankeronderzoek.

T-shirt

Haal jij voor 1 juli 2020, 100 euro op? Dan belonen we jouw inzet met een speciale editie van het Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht T-shirt!