Helaas...
Editie 2020 gaat niet door

19 september 2020

0
dagen
0
uur
0
minuten

tot de Pink Ribbon Dam tot Dam
Wandeltocht 2020

2340

Voorlopige opbrengst 2020

46

Wandelaars

Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht 2020 afgelast

Organisatie Le Champion heeft het moeilijke besluit genomen om als gevolg van alle maatregelen rondom de coronacrisis, de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht van 2020 af te lassen. 

De Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is een wandeltocht voor alle niveau's, georganiseerd door sportevenementenbureau Le Champion. De Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is misschien wel het gezelligste ééndaagse wandelevenement van Nederland. Ruim 16.000 wandelaars finishen gezamenlijk in het Dam tot Dam Park in Zaandam.

Prachtige routes vanuit Amsterdam naar Zaandam

Het grootste ééndaagse wandelevenement van Nederland

Een mooie dag met een fantastisch doel

Waarom we wandelen

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Jaarlijks sterven er in ons land ongeveer 3.000 mensen aan de gevolgen van de ziekte.

Pink Ribbon zet zich iedere dag in voor een goed leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte. Dat doen we door geld in te zamelen voor het financieren van onderzoek. Maar, dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we hulp bij nodig. Samen staan we sterker.

Sluit je aan en wandel mee met de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht. Hand in hand en schouder aan schouder. Zij aan zij tegen borstkanker.

Hoe PINK RIBBON jouw donatie besteedT

Belangrijk onderzoek

Door mee te doen met de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht zorg je voor een beter leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte.

Met het geld dat we ophalen, financieren we onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.
Geld ophalen bij deelname is niet verplicht, maar wordt wel aangemoedigd.

Zij aan zij tegen borstkanker

De Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is een eendaags wandelevenement georganiseerd door Le Champion. Pink Ribbon is de komende jaren als officiële partner aan deze wandeltocht verbonden. Samen, zij aan zij tegen borstkanker.

Volg ons op social media

#pinkribbondamtotdamwandeltocht